Noiembrie. Mai mult decat rezolutii de An Nou.

Ei… si ce daca? Se termina acest an si vine urmatorul.
Insa tot atat de implacabil se apropie si perioada din an in care tragem linie, facem bilanturi, evaluam ce-am facut. Apoi sarbatorim; fel si fel de party-uri, apoi vine Mos Craciun, apoi Noul An, sampanie &co. Apoi facem rezolutii de An Nou si apoi traim, parca din ce in ce mai mult pe repede inainte, inca un an. Si tot asa…

Mai sunt mai putin de 2 luni din acest an. Noiembrie este o luna cu energie bazala, impamantata, oarecum inchisa in cercul casnic. Este o vreme ideala pentru reflectie personala, pentru a simti, gandi, trai la un nivel mai profund si mai linistit de unde venim si incotro ne indeptam. Ce am facut diferit in acest an si a functionat, ce vrem sa facem in ultimele 2 luni ale anului – pentru ca mai avem un timp pretios ca sa il onoram pe 2016.

Pana la sfarsitul anului, fii diferit(a). Fa in noiembrie, linistit si asezat, ceea ce altii fac, exaltat, in ultima saptamana a anului si in prima saptamana a lui ianuarie. Poate ca stii deja prescriptia simpla, dar care se lasa atat de greu introdusa in agenda concreta. Si anume un timp de 1-2 ore, singur(a) cu tine, intr-un loc linistit, de preferinta nu acasa. Fara laptop, fara telefonul mobil. Doar cu un caiet placut la scris, cu un stilou sau creion cu care sa iti placa sa scrii. Gandeste, simte, scrie. Despre ce ai facut. Despre ce ai fi vrut sa faci. Despre ce vei face in ultimele doua luni ale anului. Despre ce vei face anul viitor. Despre cum vrei sa traiesti.

Ai toate sansele de reusita. Esti cu 2 luni inaintea “valului”, intr-o energie impamantata. De putere.
Ah, era sa uit. Da-ti voie sa iti pui in agenda timpul pentru tine de 3-4 ori pana la sfarsitul anului  (TPM – vezi aici detalii).

Maiestria vine exersand.
Daca ai chef, da-mi de veste cum a fost.
[P.S. – dupa ce visezi, imaginezi, scrii, apuca-te si actioneaza. Consistent si perseverent.]
——————-
Ai grija de tine,
——————-
Gabriela

Leave a Reply