De la Brendon Burchard am aflat ca este indicat sa-ti definesti un stil de viata (vezi imaginile din josul paginii) in jurul caruia sa iti construiesti businessul care sa il sustina.

Exact despre asta este vorba! Samanismul inseamna un nou stil de viata! Cum il faci sa functioneze pentru tine? Cum te torni in pielea noului personaj care esti pe cale sa devii? Cum faci sa aduci din abstrat in concret ideile tale pe care vrei sa le pui in slujba semenilor tai? Cum afla “ei” cu ce te ocupi tu si ca le poti fi de folos? Cum iti porti mesajul in lume astfel incat sa fie auzit si tu sa-ti implinesti misiunea asumata? Iata intrebari la care este imperios necesar sa-ti gasesti rapid propriul raspuns! Cand te hotarasti sa-ti ocupi locul pe care il meriti in propria ta viata? Nu mai amana! Ocupa-ti locul pe care il meriti in viata ta!

Bun! Acum, cu ajutorul lui Brendon, am inteles ce piesa imi lipsea. Dar, de la teorie la practica este cale lunga! Apoi, socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ … Cum adaptezi ceea ce te invata Brendon, din America, la ceea ce se petrece aici, in Romania? Cu cine sa te sfatuiesti? Cine sa vada hibele din gandirea ta, pentru ca tu esti ca broasca care fierbe in oala de pe foc. Tu te-ai obisnuit cu un stil si nu mai simti cand apa incepe sa fiarba in jurul tau! Trebuie sa fie unul din afara oalei care sa iti strige: SARI!

De aceea, poate cea mai semnificativa turnura in viata mea s-a produs ca urmare a intalnirii mele cu Gabriela Gruianu- Gambra. A venit la mine ca si clienta. De la bun inceput am simtit conexiunea cu ea puternica si placuta. O intelegeam atat de bine! Parca ne aduceau impreuna experiente asemanatoare de viata dar pe care le traisem absolut independent una de cealalta. Am lucrat bine impreuna pentru ca a revenit de cateva ori. Am ajuns sa aflu cu ce se ocupa. Este exact de ceea ce aveam si eu mare nevoie …  Dumnezeu a trimis-o in casa mea si ii sunt profund recunoscatoare!

Gabriela este specialist in business antreprenorial, ea insasi antreprenor cu state vechi. Unul dintre proiectele ei de suflet si de mare succes este “Femeia viitorului”. Imaginea pe care o am despre ea este exact ca in povestea urmatoare: O mare nava era grav avariata. Oricati specialisti au venit nu i-au gasit hiba. La un moment dat, este chemat un anume mecanic. Omul inspecteaza toata nava cu mainile la spate, fluiera vesel si dupa o ora de investigatii, scoate din buzunar un ciocanel, trage de 2 ori intr-un cot si toata instalatia incepe sa toarca linistit. Avaria se remediase. Proprietarul cere nota de plata, extrem de bucuros de rezultat. Specialistul spune: “1000 de $: 1$ inspectia, 999 $ ciocanitul”. Proprietarul se revolta: “Cum adica 999 $ ciocanitul?” La care vine senin raspunsul: “Pentru ca AM STIUT UNDE sa il aplic!

La fel ca in poveste, Gabriela are o privire atat de antrenata si o cunoastere a subiectului atat de profunda incat STIE exact unde sa puna reflectorul atentiei. Prin intrebarile pe care ti le adreseaza, te ajuta rapid sa te clarifici tu cu tine. Acest lucru mi se pare extraordinar! Nu vine cu solutiile ei pentru tine, ci te asista sa le gasesti pe ale tale! Integritatea sa morala, etica profesionala si sufletul deschis, fac din Gabriela un atu imbatabil. Cred ca fiecare antreprenor sau aspirant la antreprenoriat si-ar dori un astfel de specialist langa el. Pentru mine, in urma unei discutii telefonice de 2 ore cu ea, a reusit sa ma reseteze intr-o asemenea masura incat a doua zi mi-am suflecat manecile, mi-am amablat toate motoarele creativitatii si am pornit lansat, lunadu-mi destinul in propriile maini.

Gabriela m-a ajutat enorm sa ma reevaluez, sa vad din nou cine sunt si ce pot sa fac. Aveam obiceiul sa complic lucrurile, ma simteam innodata in propriile mele idei. In urma consultarii cu ea, lucrurile deveneau banal de simple si curate, de bun simt! Este absolut minunat sa lucrez cu Gabriela. Ma face sa ma simt extraordinar in raport cu mine insami!

Gabriela, in urma analizei programului pe care il dezvolt afirma: “Recomand cu caldura aceasta serie de evenimente care sunt modulele din Roata Medicinei! Anda, saman vizionar, este expertul care face diferenta intre un amator interesat de samanism si un expert cu formare solida.

Gabriela m-a ajutat sa inteleg cate de mult ezitam sa-mi ocup locul meritat in propria mea viata. Ea este cea care mi-a spus: Anda, ocupa-ti locul pe care il meriti in viata ta!

Te iubesc nespus Gabriela, te stimez din tot sufletul si doresc ca drumurile noastre sa fie tot mai des impreuna!

gabrielagambra.ro

Inscrie-te la newsletter!

Gestionez cu integritate lista de abonati.