Servicii de coaching, mentoring si facilitare

- pentru autocunoastere si aliniere interioara -

Programul de week-end „Calatoria eroului”

%name Servicii de coachingDaca simti ca “satucul” in care locuiesti nu este suficient pentru tine, nu ai apetit pentru excentricitati si rebeliune si totusi semnele iti indica faptul ca ai nevoie de o schimbare, si in acelasi timp simti ca vrei sa iti (re)descoperi calea propriei calatorii urmandu-ti chemarea, atunci programul “Calatoria eroului” este pentru tine.
Program de week-end de coaching avansat, in grup, pentru persoane care traverseaza perioade de tranzitie.

Afla detalii ACUM

Programul anual de web&live coaching „Viata la viteza sufletului”

viata la viteza sufletului 150x150 Servicii de coachingUn program online de dezvoltare personala si conectare profunda cu valorile tale, cu identitatea ta, cu misiunea ta personala. Intri in dialog cu sufletul tau si afli cum sa iti traiesti viata dupa propria chemare.
Programul actioneaza ca o defragmentare a intregii tale vieti, rezultatele fiind recapatarea armoniei, a fluxului vital, a expresiei tale autentice.
Daca ai achizitionat programul complet online, poti accesa evenimentele mele live cu un discount de 20%.

Afla detalii ACUM

Program individual de personal coaching

%name Servicii de coachingProgram individual de personal coaching cu efecte profunde si de durata in evolutia personala, printr-o abordare holistica combinand coaching, NLP, stil de viata sanatos si miscare fizica.
Pachetele de coaching au o durata de 6, 9 sau 12 luni, cu abordare integrata.

Afla detalii ACUM

Business sub microscop

focus on business 150x150 Servicii de coachingDetaliile business-ului tau vazute prin lupa NLP: rapoarte mistery shopping, dash-board managerial, analiza de business „la rece”.
Business sub microscop imbina mentoratul cu coaching si consultanta, fiind o abordare atat sintetica cat si analitica a business-ului tau in oglinda cu asteptarile tale si cu nevoile tale profunde ca antreprenor.

Afla detalii ACUM

Nu te-ai decis pentru un program de coaching? Testeaza produsele de autocunoastere si self-coaching!

gabrielagambra.ro

Inscrie-te la newsletter!

Gestionez cu integritate lista de abonati.