Instrument de autocunoastere si self-coaching: Roata Vietii

stop Instrument de autocunoastere si selfcoaching: Roata Vietii   Harta vietii tale

Opreste-te pentru cateva momente din alergarea ta dupa rezultate si aseaza-te in liniste sa evaluezi unde esti. Iti va fi de folos pentru a-ti face un plan, ca sa ajungi unde iti doresti.

Pentru ca iti doresti sa ajungi undeva anume, nu-i asa? Iti doresti sa traiesti viata pe care ti-ai dorit-o intotdeauna. Si alergand neincetat nu ai ajuns inca acolo. Ia o pauza. Daca ai ajuns pana aici, te invit sa citesti cu rabdare.

La finalul acestei pagini poti descarca gratuit ghidul de self-coaching
„Roata Vietii – Harta vietii tale” [in valoare de 69 lei].

Iti ofer cu titlu gratuit un instrument de self-coaching, ghidul de auto-evaluare „Roata Vietii – Harta vietii tale”. Faptul ca il primesti gratuit nu inseamna ca nu este un instrument valoros. Pretul lui de vanzare este de 69 lei.

Te invit sa te opresti din rutina zilnica si sa iti oferi o ora de liniste, cu un ceai cald, un suc proaspat de fructe sau apa pura.

Reflecteaza la felul in care se prezinta viata ta acum. Completeaza materialul cu maximum de sinceritate.

La „ceea ce iti lipseste” fii in integritate si descopera daca ceea ce iti lipseste este in afara ta sau exista deja in interiorul tau. Este vorba despre bunuri materiale? Sau despre stari? Sau despre emotii? Sau despre relatii?

Descopera tiparele recurente din viata ta.

Dupa ce ai completat testul, fa-ti un plan si umple golurile din viata ta. Meriti sa mergi inainte cu roti rotunde, nu cu colturi.

Incepe acum!

 

ROATA VIETII 1 188x300 Instrument de autocunoastere si selfcoaching: Roata Vietii   Harta vietii tale

>>>DESCARCA AICI BROSURA DE SELF-COACHING”ROATA VIETII – HARTA VIETII TALE<<<

 

„Trebuie sa stii cand se incheie o etapa din viata ta. Daca te incapatanezi sa ramai mai mult decat e necesar, pierzi bucuria de a trai si sensul vietii. ~ Paulo Coelho

 

gabrielagambra.ro

Inscrie-te la newsletter!

Gestionez cu integritate lista de abonati.