Pregatit pentru coaching?

%name Test   pregatit pentru coaching?Te gandesti sa apelezi la un coach? Prima intrebare pe care este oportun sa ti-o pui este:

„Sunt pregatit pentru coaching?”

Esti cu adevarat pregatit sa iti raspunzi la aceasta intrebare? Te intrebi cat de receptiv ai putea fi fata de un proces de coaching?

Eu cred ca majoritatea oamenilor pot beneficia de pe urma coaching-ului, dar nu sunt pregatiti pentru a face aceasta in orice moment al vietii. Uneori oamenii vor sa se schimbe, sau vor ca cei din jurul lor sa se schimbe, insa momentan nu sunt dispusi sa isi schimbe convingerile si/sau comportamentele. In acest caz, coaching-ul nu va functiona, si este bine sa astepti pana cand esti mai deschis pentru a experimenta coaching-ul.

Daca esti deschis si sincer cu tine insuti, iata un chestionar simplu, destinat sa te ajute sa descoperi in ce masura esti pregatit sa faci un pas inainte in viata ta, acum, cu ajutorul unui coach. Urmeaza instructiunile, asuma-ti un proces de introspectie si decide in ce masura coaching-ul te poate ajuta.
Instructiuni: Noteaza numarul de la 1 la 5 care exprima cel mai exact gradul de adevar al propozitiei pentru tine, acum, astfel :  1.  nu este adevarat;  2.  nu prea este adevarat;  3.  nu sunt sigur (a);  4.  destul de adevarat;  5. adevarat.  Apoi, calculeaza-ti scorul la sfarsitul chestionarului.

 Chestionar de auto-evaluare a gradului de pregatire pentru coaching

Cat de adevarate sunt pentru tine propozitiile de mai jos?

Chestionar de auto-evaluare a gradului de pregatire pentru coaching

Cat de adevarate sunt pentru tine propozitiile de mai jos?

gabrielagambra.ro

Inscrie-te la newsletter!

Gestionez cu integritate lista de abonati.